0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • OrderYOYO

  Re-design

  1
  OrderYoYos hjemmeside havde brug for et gevaldigt løft i form af en mere moderne stil og brugervenlig flade – sammenlignet med den gamle, som var for teksttung og flad. Vi har derfor implementeret et helt nyt design ud fra et nyt userflow og farveskema samt en ny font, som alt sammen er med til at give hjemmesiden et lettere udtryk, hvor både design og funktionalitet spiller sammen.
  Vi skulle tage udgangspunkt i OrderYoYos logo-farve, og har derudfra valgt nogle mere neddæmpede grønne farver og nuancer, der bløder hele universet op. Fonten er valgt med udgangspunkt i, at den er simpel og letlæselig – på grund af bogstavernes geometriske former og afstand til hinanden.

  OrderYOYO

  Story
  telling

  2
  Ved hjælp af et helt nyt design er der også blevet mere plads til en ny storytelling omkring OrderYoYo som værende en virksomhed, der gerne vil på landkortet. Med en mere moderne, intuitiv og simpel platform er de blevet mere up-to-date med deres værdier og ønsket om at være forgangsmænd i branchen.
  Med brugen af æstetiske videoer, flotte billeder og flere uddybende tekster er der blevet sat mere fokus på fortællingen om OrderYoYo; hvad de kan, hvem de er, og hvorfor man bør arbejde for dem. Det unikke design afspejler deres unikke virksomhed.

  Er i de næste?

  Vi bor centralt på Nørrebro og du er velkommen.
  Døren er altid åben og kaffen er altid varm.

  info@m-o-m.dk       I      +45 71 96 96 63
  All Rights Reserved - Made with ♥ by M-O-M Digital Agency