0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Design

  D
  Vi leverer alle former for grafisk design såsom visuelle identiteter, logoer, annoncegrafik, designmanualer, brand guidelines, produkt- og webdesign. Essensen af hele M-O-M’s grafiske univers bygger på, at æstetikken og brugeroplevelsen kommer i første række.
  Vi leverer derfor først et produkt, når vi – såvel som kunden – er tilfreds. Vi designer ikke bare digitale løsninger men digitale oplevelser!

  Brand Guidelines  I  Identiteter  I  Content Design
  Webdesign  I  Logodesign  I  Produktdesign  I  Præsentationer

  Webudvikling

  W
  Webudvikling er en af M-O-M Digital Agencys kernekompetencer, og vi udvikler både websites og webshops. Det er især vigtigt for os matche kundens behov, krav og idéer samtidig med at vi får lov til at bringe vores egen kreativitet og grafiske udtryk i spil.
  Når et website skal designes og konstrueres, tænker vi især på at skabe professionelt indhold og sørge for, at det er brugervenligt. Derudover skal det afspejle kundens koncept og budskab. Foruden indholdet er den digitale æstetik en høj prioritet hos os, da et website altid vil blive dømt på designet.
  Derfor er det essentielt for os, at designet bliver tiltalende og iøjnefaldende samt stemmer overens med virksomhedens grafiske udtryk og koncept.

  Websites  I  Webshops  I  Wordpress  I  Shopify
  Optimering  I  Applikationer  I  Web Apps  

  Marketing

  M
  Vi hjælper gerne vores klienter med forskellige former for marketingaktiviteter med henblik på at engagere virksomhedernes kunder på de sociale medier. Hvad enten man står og mangler flere leads, trafik til hjemmesiden, øget salg eller kreativ storytelling, står vi gerne for denne del også. 
  God og skarp marketing kan skabe bedre kunderelationer og et stærkere brand, hvorfor vi også tilbyder denne service.

  Online kampagner  I  Marketing strategi  I  So-Me marketing
  Storytelling  I  Lead generering  I  Kreativ markedsføring  

  Spørgsmål?

  Skriv til os 😊

  Vi bor centralt på Nørrebro og du er velkommen.
  Døren er altid åben og kaffen er altid varm.

  info@m-o-m.dk       I      +45 71 96 96 63
  All Rights Reserved - Made with ♥ by M-O-M Digital Agency