0
  • No products in the cart.

0
  • No products in the cart.

Kort om os

Digitalt Bureau
Siden 2010

M

M-O-M er et mindre branding orienteret web bureau der siden 2010 har leveret digitale løsninger til små og mellemstore virksomheder i Danmark. Vi har gjort en dyd ud af at dygtiggøre os, og det har betydet, at vi nu kan tilbyde fuld service på alle digitale opgaver. Vores primære services er webudvikling og design, herunder blandt andet hjemmesider, visuelle identiteter, logoer, webshops og produktdesign.

Derudover udvikler vi også vores egne projekter og investerer i andre startups. Vi er stolte af at have udviklet Zlany & Oat5 der optimerer hverdagen hos virksomheder i flere lande.

Vi bor centralt på Nørrebro, og du er mere end velkommen til at komme forbi til en god kop kaffe.

+45 71 96 96 63 I info@m-o-m.dk 6 >
Web, Design & Marketing

Design

Vi leverer alle former for grafisk design såsom visuelle identiteter, logoer,
annoncegrafik, designmanualer, brand guidelines, produkt- og webdesign.
Essensen af hele M-O-M’s grafiske univers bygger på, at æstetikken og

brugeroplevelsen kommer i første række.

Webudvikling

Webudvikling er en af M-O-M Digital Agencys kernekompetencer, og vi udvikler
både websites og webshops. Det er især vigtigt for os matche kundens behov,
krav og idéer samtidig med at vi får lov til at bringe vores egen kreativitet
og grafiske udtryk i spil.

altid med hjertet

Helt fra
begyndelsen

B

I 2010 startede M-O-M som 2 freelancere med at udvikle hjemmesider. Det udviklede sig hurtigt, og nu har vi arbejdet med over 100 forskellige kunder i forskellige brancher og lande. Vi har leveret alt fra App udvikling, designmanualer, visuelle identiteter, Web Apps, webshops, logoer og webdesign. Fælles for alle vores projekter er, at vi gør alt, hvad vi kan for at levere det helt rigtige produkt. Det har betydet, at vi hele tiden udvikler os, og derfor altid kan tilbyde vores services på et højt niveau.

Mere end bare

Digitale
løsninger

D

I tæt samarbejde med vores partnere leverer vi nu digitale oplevelser til små og mellemstore virksomheder, men det er ikke det eneste, vi bruger tiden på. Vi hjælper også virksomheder med strategisk rådgivning, implementering og eksekvering. Derudover har vi udviklet 2 Web Apps (Zlany & Oat5), der optimerer hverdagsprocesser i flere virksomheder.

Derudover har vi investeret i mindre startups, og vi er altid på udkig efter andre spændende projekter at investere vores tid og penge i . Så har du en god idé? Skriv en mail og kom forbi til en kop kaffe.

+45 71 96 96 63 I info@m-o-m.dk 6 >

M-O-M Team

André Kondrup
Karmachef

+45 61269208

Camilla Helner
Projektleder

+45 21777398

All Rights Reserved - Made with ♥ by M-O-M Digital Agency