0
 • No products in the cart.

 • 0
 • No products in the cart.

 • Isolés

  Webshop

  1
  Isolés er et dansk brand, der blev grundlagt i 2018 for at imødekomme et behov for cykeltøj, der både skulle være stilfuldt samt kvalitets- og miljøbevidst. I takt med at deres forretning er vokset og Jakob Fuglsang, som medstifter og professionel cykelrytter, har købt sig ind i virksomheden, ønskede Isolés, at deres platform skulle opgraderes på forskellige fronter.
  Vi har derfor udviklet webshoppen, så både design og opsætning afspejler deres fokus på bæredygtighed. Derudover er der lagt vægt på, at produkterne kommer langt mere til sin ret både på selve shoppen og i den generelle storytelling på webshoppen.

  Credits:  I  Photo: Felix Reimers  I  Model: Patrick Pilz

  Isolés

  Story- telling
  & Salg

  2
  Med denne nye webshop er der gjort mere plads til at fortælle historien om Isolés. Vi har skabt rammerne for, at den visuelle storytelling kommer bedst muligt til udtryk, så man får lyst til at grave sig endnu dybere ind i fortællingen om brandet Isolés samt deres produkter. Derudover har vi også haft fokus på at skabe et tydeligere produkt-look med fokus på konvertering.
  Ved hjælp af et, i forvejen, skarpt koncept og ny storytelling samt design, er der skabt mere opmærksomhed omkring Isolés. Det betyder, at webshoppen automatisk vil få mere trafik til siden, som skaber en bedre konvertering og flere salg i sidste ende.

  INTRODUCING JAKOB FUGLSANG

  dir / dop: Peter Bender  I  client: Isolés  I  art director: Jonas Rasmussen  I  riders: Jakob Fuglsang, Patrick Pilz  I  edit, sounddesign: Peter Bender  I  mix: Tobias Neumann  I  color: Jonas Ellerbrock, POP Postproduction  I  1ac: Lina Jakobi  I  music: Luke Atencio – long distance

  Er i de næste?

  Vi bor centralt på Nørrebro og du er velkommen.
  Døren er altid åben og kaffen er altid varm.

  info@m-o-m.dk       I      +45 71 96 96 63
  All Rights Reserved - Made with ♥ by M-O-M Digital Agency