0
  • No products in the cart.

0
  • No products in the cart.

Vi tilbyder

WEBUDVIKLING

M-O-M har flere års erfaring inden for webudvikling og har arbejdet med alle former for digitale projekter sammen med over 50 virksomheder. Står du med idéen til en ny webportal, eller et stykke software, så kan vi tilbyde rådgivning og webudvikling.

WORDPRESS & SHOPIFY

Vil du have lavet en simpelt hjemmeside eller webshop i et eksisterende system, som Shopify, Magento eller WordPress? Så er vores team af udviklere og designere er altid klar til at hjælpe. Vi tilbyder selvfølgelig også ændringer & tilpasninger på din nuværende side.

MARKETING & STRATEGI

Hos M-O-M leverer vi løsninger med hjerne & hjerte. Derfor tilbyder vi også strategisk rådgivning. Skal du til og lancere en ny reklamekampagne, eller mangler du hjælp med at eksekvere en der allerede er lavet? Kom forbi til en uforpligtende snak og en kop kaffe.

WEBPROJEKTER

M-O-M investerer i webprojekter og andre digitale forretningsidé’er. Derudover ejer og driver vi en række webkoncepter, der er lavet for at hjælpe små og mellemstore virskomheder.
Se mere på Zlany.com og Oat5.com.

Har du et projekt i tankerne?

Lad os tage en snak om dine muligheder

[scp_theme_button title=”Skriv til os her!” style=”wh-alt-button” align=”center” font_size=”10″ padding_top=”8″ padding_left=”20″ padding_bottom=”8″ padding_right=”20″ link=”url:mailto%3Aak%40m-o-m.dk|||” el_class=”hoverable” css=”.vc_custom_1495617847418{background-color: #0000bf !important;}”]
[scp_theme_icon theme_icon=”icon-calendar1″ alignment=”center” icon_font_size=”80″ color=”#ffffff”]
ALTID TILGÆNGELIGE
[scp_theme_icon theme_icon=”icon-cup2″ alignment=”center” icon_font_size=”80″ color=”#ffffff”]
DESIGN MED HJERNE & HJERTE
[scp_theme_icon theme_icon=”icon-strategy” alignment=”center” icon_font_size=”80″ color=”#ffffff”]
SKRÆDDERSYEDE LØSNINGER
[scp_theme_button title=”LÆS MERE OM OS” style=”wh-alt-button” align=”center” font_size=”13″ padding_top=”15″ padding_left=”50″ padding_bottom=”15″ padding_right=”50″ link=”url:http%3A%2F%2Fm-o-m.dk%2Fny%2Fvi-er-mom%2F|||” el_class=”hoverable” css=”.vc_custom_1496222180630{background-color: #0100fe !important;}”]

Share via: